Van links naar rechts….

Erwin: Sales en Marketing

Erwin is sinds november 2014 werkzaam bij Talent Masters. Vol enthousiasme stort hij zich elke dag weer op het vinden van geschikte werk- of stageplekken voor onze kandidaten of matcht hij het juiste talent aan verschillende bedrijven. Door zijn ervaring als commercieel manager bij een detacheringsbureau en partner bij een werving en selcetie bureau binnen de ICT weet hij Talent Masters als geen ander op de kaart te zetten.
Stuur een mail naar Erwin: erwinphilips@talentmasters.nl

Natascha: Recruitment

Natascha werkt sinds april 2016 bij Talent Masters als IT Recruiter. Ze houdt zich voornamelijk bezig met recruitment en vormt samen met Erwin het sales team. Vanuit haar achtergrond in Coaching & Psychologie gaat zij ook onze Stagiairs begeleiden tijdens hun loopbaan bij Talent Masters.
Stuur een mail naar Natascha: natascha@talentmasters.nl

Eline: Administratie

Eline is sinds 2015 werkzaam bij Talent Masters en doet voornamelijk het nodige werk achter de schermen, ze houdt zich bezig met het dagelijke reilen en zeilen en is verantwoordelijk voor verscheidene administratieve activiteiten. Ze heeft contact met de medewerkers van Talent Masters door de urenregistratie.
Stuur een mail naar Eline: eline@talentmasters.nl

Peter: Training en begeleiding

Peter heeft Talent Masters (voorheen Stageservices) in 2008 opgericht. Door ervaring uit het onderwijs wist hij dat er op het gebied van stagebegeleiding nog veel te verbeteren viel. Dit is tot op de dag van vandaag de missie van Talent Masters. Peter houdt zich bezig met het begeleiden en trainen van de studenten en werknemers om zo een succesvolle stage of arbeidsloopbaan te verzekeren.
Stuur een mail naar Peter: peter@talentmasters.nl