Verloop van traineeship

Talent Masters heeft contacten met veel organisaties en zoekt een passend traineeship, waarbij aansluiting op de gevolgde studierichting uiteraard wordt gegarandeerd. Talent Masters selecteert een relevante en leerzame werkomgeving, begeleidt intensief en verzorgt eventueel aanvullende trainingen bijvoorbeeld op het gebied van ITIL, Projectmanagement, Scrum, RUP en meer.

Verder onderhoudt Talent Masters de relatie met zowel de onderwijsinstelling als de student, en ondersteunt bij het opstellen van stageplan, stageverslag en aanverwante zaken.

Het traineeship heeft voor de HBO student de volgende doelen:

  • Het verweven van verdere relevante kennis en vaardigheden
  • Het verkrijgen van inzicht in praktische situaties die je in het werkveld tegen kan komen
  • Intensieve kennismaking met de praktijk
  • Leren zelfstandig te functioneren in een organisatie of bedrijf (professionele houding)
  • Verder ontwikkelen van sociale en communicatieve vaardigheden
  • Inzicht krijgen in de eigen mogelijkheden en beperkingen, zowel met betrekking tot de vaardigheden als met betrekking tot het persoonlijk functioneren.

Het resultaat

Het resultaat is een aanvulling op de HBO-opleiding tijdens het traineeship met relevante trainingen en betere kansen in het beroepenveld ICT. De student heeft nog meer toegevoegde waarde voor zijn toekomstige werkgever. Uiteraard bieden wij een passende vergoeding voor de duur van het traineeship.

Inschrijven?

Je kunt je hier eenvoudig bij ons inschrijven. Na ontvangst van je gegevens nemen wij contact met je op.