Wat doen wij voor jou?

Wij zoeken voor jou een (tijdelijke) baan, of een stage of bijbaan – als student of werkzoekende – die bij jou past en waarbij jij het beste uit jezelf kunt halen.

Bijscholing en begeleiding

Indien je bij ons in dienst treedt als werknemer of stagiair krijg je binnen het programma de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Talent Masters organiseert trainingen en workshops; kosteloos voor werknemer/stagiair. Je hebt dus de mogelijkheid om een trainingsprogramma te volgen met als doel examinering en certificering op het vakgebied van Microsoft en/of ITIL, Java e.a.. Verder coacht en begeleidt Talent Masters jou in de voorbereiding op en tijdens het traineeship/detachering voor een maximale ontplooiing.

Continuïteit

Een traineeship eindigt, meestal na ongeveer zes maanden. Door deel te nemen aan het programma bestaat de kans dat Talent Masters kan regelen dat je als trainee wordt gevraagd om nog een keer terug te komen bij het bedrijf als stagiair of later als werknemer.

Scholing op maat

Indien gewenst en bij voldoende omvang kan Talent Masters maatwerk leveren. Dit zou gaan om een specifiek trainingsprogramma, zoals PRINCE, ITIL, etc.

Inschrijven

Je kunt je heel eenvoudig bij ons inschrijven. Na je inschrijving nemen wij contact met je op.